-
BIST 100
18348,68%0,11
-
DOLAR
46,46% 0,03
-
EURO
53,12% -0,33
-
GRAM ALTIN
6258,53% 0,87
-
Ç. ALTIN
10117,53% 0,31
Başkan Böcek Kadir Gecesi’ni Elmalı’da geçirdi
Antalya’da ikinci kez üst üste Büyükşehir Belediye Başkanı seçilerek bir ilke imza atan Muhittin Böcek, Kadir Gecesini inanç merkezi kabul edilen Elmalı’da vatandaşlarla birlikte geçirdi. Tekke Abdal Musa Türbesi’nde dua eden Başkan Böcek, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Başkan Böcek, “19 ilçe, 913 mahallemize milletin parasını, millete harcayarak, hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.
Antalya’da ikinci kez üst üste Büyükşehir Belediye Başkanı seçilerek bir ilke imza atan Muhittin Böcek, ilk ilçe ziyaretini inanç merkezi Elmalı’ya yaptı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Elmalı programının ilk durağı Tekke Köyü Abdal Musa Türbesi oldu. Başkan Böcek, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Abdal Musa Derneği Başkanı Mehmet Özel, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Turhan ve muhtarlarla birlikte Abdal Musa Türbesi’ni ziyaret ederek, dua etti. Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ü de makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Böcek, hemşerileri ile kucaklaştı.Elmalı’da vatandaşlarla buluşan Başkan Böcek, vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutladı.
İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi Kadir Gecesi’nde Elmalı’da vatandaşlar için iftar yemeği verdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, binlerce vatandaşla birlikte iftar yaptı. Başkan Muhittin Böcek, evliya, erenler ve inanç merkezi Elmalı’da olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Elmalı’da geleneksel hale getirdiğimiz Kadir gecemizi 5 yıldır sürdürdük. Bundan sonra da devam edeceğiz. Allah bu bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’nde dualarınızı, tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Kadir Gecesinin ülkemize, vatandaşlarımıza sağlık, huzur, barış dolu güzel günler getirmesini diliyorum. Kadir gecemiz mübarek olsun” dedi.
HERKESİN BAŞKANI
Antalya’yı güzelleştirmeye devam edeceklerini belirten Başkan Böcek, “Sizler ‘Herkesin Başkanı’ olarak hem beni hem de Halil Öztürk başkanımızı ikinci kez üst üste seçtiniz. Bizi aday gösterenlere, destek veren siyasi partilere, gönüllülere, yol arkadaşlarıma, tüm hemşehrilerime, Elmalılara teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemizle birlikte 19 ilçeden kazandığımız 16 ilçe belediyemizin yanı sıra İbradı, Gündoğmuş, Kumluca’yı da kendi belediyemiz gibi göreceğiz. 19 ilçe 913 mahallemize milletin parasını millete harcayarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Elmalı’da da yapılması gereken ne varsa Halil kardeşimle birlikte yapacağız. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Elmalımızı Antalya’yı güzelleştirmeye devam edeceğiz. Azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
BAŞKAN ÖZTÜRK’TEN TEŞEKKÜR
Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk de tüm İslamaleminin kadir gecesini kutlayarak Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti. İlahilerle renklenen iftar yemeğinde hep birlikte dua edildi.
TÜRBE ZİYARETİ YAPTI
Başkan Böcek, Kadir gecesini geç saatlere kadar Elmalı’da geçirdi. Sinan-ı Ümmi ve Vahib-i Ümmi hazretlerinin türbelerine de ziyarette bulunan Başkan Böcek, edilen duaların kabul olmasını diledi.
Ankara Üniversitesi Rektörü, Beypazarı Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti
AKK toplumsal şiddete yönelik düzenlenen panele ev sahipliği yaptı
Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü: Beypazarı oldukça ziyaretçi alan bir yerdir
Adil Koçalan: Medya kuruluşları ülkemizin ortak hafızasını oluşturan en önemli kurumlardır
Eğitimci Hayat Aras: "Yakutistan'da Isıah (IHIAH) Bayramı"
İstanbul'da iki ilçede planlı su kesintisi uygulanacak
Battalgazi Belediyesi'nden esnafa temiz çalışma ortamı
28. Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivali, 28 Haziran'da gerçekleşecek
Malatya'da genç girişimciler ödüllerini aldı
Yeşilyurt'ta yaz akşamları etkinlikleri aile şenlikleriyle başladı
İki haftalık uyuşturucu operasyonlarında binlerce şüpheliye işlem
UDSP yabancı dil sınavı için giriş belgeleri yayımlandı
Başkan Taşkın'dan Prof. Dr. Sezai Yılmaz'a ziyaret
Malatya'da altyapı çalışmaları devam ediyor
Malatya'da yeni ulaşım aksı için çalışmalar hızlandı
Trabzon Beşirli’ye çocuklara özel külliye geliyor
AKK Başkanı Yılmaz Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Mehmet Akarca'yı ziyaret etti
AKK Ankara'ya İz Bırakanların konuğu İlhan Selçuk oldu
Mayıs ayı son 56 yılın en soğuk dönemlerinden biri oldu
Tunceli’de mantar ararken kaybolmayın! AFAD’dan hayati uyarı
Malatya’nın altın meyvesi için yol haritası belirlendi
Şehit babaları Babalar Günü'nde unutulmadı
HDH Medya 10. yıl gala gecesinde başarılar ödüllendirildi
Minguzzi’nin ailesine yönelik tehdit ve hakaret davasında karar verildi
Gazze'de can kaybı 73 bin 35'e ulaştı
İngiltere’de sıcak hava dalgası: Kırmızı alarm verildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 103 yıllık cumhuriyetin en başarılı kadrosu olduk
Nurullah Öner, sahadan gelen talepleri projelere dönüştürüyor
AK Parti Baskil’de 100 kişilik kadroyla sahaya indi
Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü’nden sıcak hava uyarısı
Yükleniyor



